প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সুরিনাম অমসুং ত্রিনিদাদ অমসুং তোবাগোদগী লাইশোন ঈশৈশিং সিয়ার তৌখ্রে
19 JAN 2024 9:51AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সুরিনাম অমসুং ত্রিনিদাদ অমসুং তোবাগোদগী লাইশোন ঈশৈশিং সিয়ার তৌখ্রে। লাইশোন ঈশৈশিং অদুদা রামায়নগী মুৎপা নাইদ্রবা পাউজেল পুরি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“রামায়নগী পাউজেলনা মালেম শীনবা থুংনা মীয়াম ইথিল পীরে। মফম অসিদা সুরিনাম অমসুং ত্রিনিদাদ অমসুং তোবাগোদগী লাইশোন ঈশৈশিং লৈরে:

Prime Minister's Office
PM shares Bhajans from Suriname and, Trinidad and Tobago
19 JAN 2024 9:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared Bhajans from Suriname and, Trinidad and Tobago. The Bhajans carry the eternal message of Ramayan.
The Prime Minister posted on X :
"The Ramayan's message has inspired people all across the world. Here are some Bhajans from Suriname and, Trinidad and Tobago:
Centuries may pass, oceans may separate us, but the heart of our traditions beats strong in many parts of the world. #ShriRamBhajan"