প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কবি মুনাৱার রনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
15 JAN 2024 12:20PM by PIB Imphal
ঙসি কবি মুনাৱার রনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না হায়খি উত্তর প্রদেসতা পোকখিবা কবি অসিনা উর্দু সাহিত্য অমসুং শৈরেং চাউখৎনবা অচৌবা থৌদাংশিং লৌখি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী মুনাৱার জি লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্না উর্দু সাহিত্য অমসুং শৈরেং চাউখৎনবা অচৌবা থৌদাংশিং লৌখি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। মহাক্কী থৱায়না ইংনা পোথারসনু”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of poet Munawwar Rana
15 JAN 2024 12:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, condoled the passing away of poet Shri Munawwar Rana today.
He said the UP-born poet has made rich contributions to Urdu literature and poetry.
The Prime Minister posted on X:
"Pained by the passing away of Shri Munawwar Rana Ji. He made rich contributions to Urdu literature and poetry. Condolences to his family and admirers. May his soul rest in peace."