প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইন্দিয়া মেতিওরোলোজিকেল দিপার্তমেন্ত চহি ১৫০ মপুংফারকপদা প্রধান মন্ত্রী হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
15 JAN 2024 6:02PM by PIB Imphal
ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক ইন্দিয়া মেতিওরোলোজিকেল দিপার্তমেন্তনা পাংথোকখিবা অখন্নবা থবকশিং ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। ঙসি দিপার্তমেন্ত অসিনা থবক তৌরকপা চহি ১৫০ মপুংফারে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ ঙসি ঐখোয়না ইন্দিয়া মেতিওরোলোজিকেল দিপার্তমেন্তনা ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক চহি ১৫০ থবক তৌরকপগী থৌরম পাংথোক্লি। নোং-চিংগী ফিবম মাংজৌননা লাউথোকপগী হৌরগা অৱাংবা থাক্কী নোংজু-নুংশাগী লমদা থিজিনবা য়াওনা, থৱায় কয়া কন্নবা আই.এম.দিনা থবক পাংথোক্লি অমসুং ঐখোয়না মহৌশাগী মরমদা খঙবা হেনগৎহল্লে”।

Prime Minister's Office
PM marks 150 years of the India Meteorological Department
15 JAN 2024 6:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today hailed the India Meteorological Department’s exceptional service to our nation. Today the department completed 150 years of service.
The Prime Minister posted on X :
"Today we mark 150 years of the India Meteorological Department’s exceptional service to our nation. From pioneering weather forecasting to advancing climate research, IMD has been instrumental in safeguarding lives and enhancing our understanding of the environment."