প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তমিল নাদুদা নহা কয়াগা লোইননা 2024 বু হৌদোকপদা চাউথোকচবা ফোংদোকখ্রে
02 JAN 2024 5:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী অনৌবা চহিবু তমিল নাদুদা নহা কয়াগা লোইননা মীয়ামগী থৌরমগা লোইননা হৌদোকপদা হরাউবা অমসুং চাউথোকচবা ফোংদোকখ্রে।
মহাক্না তিরুচিরাপল্লিদা লৈবা ভারতিদসন য়ুনিভর্সিতীদা পাঙথোকপা কনভোকেসনগী পিকচরশিং লান্থোকখি
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
" ঐহাক্কী 2024 গী অহানবা মীয়ামগী থৌরম অসি শক্তি লৈরবা রাজ্য তমিল নাদুদা ঐখোয়গী য়ুব শক্তিশিংগা লোইননা পাঙথোকপগীদমক অদুক্কীদমক নুংঙাইবা ফাওজৈ। তিরুচিরাপল্লিদা লৈবা ভারতিদসন য়ুনিভর্সিতীদা পাঙথোকপা কনভোকেসনগী পিকচরশিং লান্থোকচরি।"

Prime Minister's Office
PM expresses pride for kick-starting 2024 with programme in Tamil Nadu and among youth
02 JAN 2024 5:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, expressed happiness and pride over kick-starting his new year with a public programme in Tamil Nadu and among youth.
He also shared pictures from the convocation at the Bharathidasan University in Tiruchirappalli
The Prime Minister posted on X:
"It is a matter of immense joy that my first public programme of 2024 took place in the great state of Tamil Nadu and that too among our Yuva Shakti. Here are glimpses from the convocation at the Bharathidasan University in Tiruchirappalli."