প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
তামিলনাডু আৰু যুৱক-যুৱতীসকলৰ কাৰ্যসূচীত উপস্থিত থাকি ২০২৪ চনৰ আৰম্ভণি কৰিব পৰাৰ বাবে গৌৰৱ প্ৰকাশ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
02 JAN 2024 5:27PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে তামিলনাডু আৰু যুৱপ্ৰজন্মৰ মাজত এক ৰাজহুৱা কাৰ্যসূচীৰে নতুন বছৰ আৰম্ভ কৰিব পৰাৰ বাবে আনন্দ আৰু গৌৰৱ প্ৰকাশ কৰে।
তেওঁ তিৰুচিৰাপল্লীৰ ‘ভাৰতীদাসন বিশ্ববিদ্যালয়’ৰ সমাৱৰ্তনৰ ফটোও শ্বেয়াৰ কৰিছিল
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"এয়া অত্যন্ত আনন্দৰ বিষয় যে মোৰ ২০২৪ চনৰ প্ৰথম ৰাজহুৱা কাৰ্যসূচী তামিলনাডুৰ দৰে মহান ৰাজ্যত অনুষ্ঠিত হৈছে আৰু সেয়াও আমাৰ যুৱশক্তিৰ মাজত। তিৰুচিৰাপল্লীৰ ‘ভাৰতীদাসন বিশ্ববিদ্যালয়’ৰ সমাৱৰ্তনৰ আভাস ইয়াত দিয়া হৈছে।"

Prime Minister's Office
PM expresses pride for kick-starting 2024 with programme in Tamil Nadu and among youth
02 JAN 2024 5:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, expressed happiness and pride over kick-starting his new year with a public programme in Tamil Nadu and among youth.
He also shared pictures from the convocation at the Bharathidasan University in Tiruchirappalli
The Prime Minister posted on X:
"It is a matter of immense joy that my first public programme of 2024 took place in the great state of Tamil Nadu and that too among our Yuva Shakti. Here are glimpses from the convocation at the Bharathidasan University in Tiruchirappalli."