প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মোদী কি গরেন্তিগী মতেংদগী সিমলাগী রোহরুগী কুসলা দেবীনা শিংনবা কয়া মাইথিবা পীখি
প্রাইমারি স্কুল অমগী ঈশিং হোনবী নুপীনা চেক্কী য়ুম শাখ্রে অমসুং মহাক্কী মচাশিং লাইরিক তমহল্লে
“হৌখিবা চহি ৯ দা, স্কিমশিংনা নুপীশিং মরুওইনা লৌখি। অদোমগুম্বী নুপীনা অফবা থবক পাংথোক্নবা ঐখোয়দা থৌনা হাপ্লে”
16 DEC 2023 6:10PM by PIB Imphal
হিমাচল প্রদেস, সিমলা, রোহরুদা প্রাইমারি স্কুল অমগী ঈশিং হোনবী কুসলা দেবীনা স্কুলদা অহেনবা থবক কয়া পাংথোকখি অমসুং ফম অসি ২০২২দগী থবক তৌরকখি। অঙাং অনিগী মথন্থনা য়োকপী মমা অমা ওইনা, মহাক্কী চেক্কী য়ুম শানবা পি.এম অৱাস য়োজনাগী মখাদা লুপা লাখ ১.৮৫গী মতেং ফংখি।
পুন্সিগী অৱা-অনাশিংনা মাইথিবা পীবা ঙমদবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মহাক থাগৎপা ফোঙদোকখি। শ্রীমতি কুসলা দেবীনা হায়খি মহাক্কী মচাশিং লাইরিক তম্লে অমসুং য়ুম শাবদগী পুন্সি মহিং য়াম্না ফগৎলে। মহাক্কী থৌনা লেংদনা লৈহন্নবা অমসুং মহাক অমসুং মহাক্কী মচাশিংগী মতেং ওইনবা অতোপ্পা স্কিমশিংগী কান্নবশু লৌনবা প্রধান মন্ত্রীনা তকশিনখি। মোদী কি গরেন্তি গারিদগী ই-পাউ খুদিংমক লৌনবা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি “হৌখিবা চহি ৯ দা, স্কিমশিংনা নুপীশিং মরুওইনা লৌখি। অদোমগুম্বী নুপীনা অফবা থবক পাংথোক্নবা ঐখোয়দা থৌনা হাপ্লে”।

Prime Minister's Office
Kushla Devi of Rohru, Shimla beats the odds with Modi ki Guarantee
Water carrier in a primary school gets pucca house and ensures education for her kids
“In the last 9 years, women have been at the center of all the schemes. Women like you give us strength to keep on doing the good work”
16 DEC 2023 6:10PM by PIB Delhi
Kushla Devi, a water carrier in a primary school in Rohru, Shimla, Himachal Pradesh, performs miscellaneous work in the school and has been working in this post since 2022. The single mother of two, received assistance of 1.85 lakh rupees for a house under the PM Awas Yojana helping her to construct a pucca house. She gets 2000 rs in her account as she has some land too.
The Prime Minister commended her for not giving in to the problems of life. Smt Kushla Devi informed that her kids are getting education and life has improved significantly after the house. The Prime Minister asked her to maintain the spirit and avail of other schemes too that can help her and her children. He asked her to get all the information from the ‘Modi ki Guarantee ki Gadi’. “In the last 9 years, women have been at the center of all the schemes. Women like you give us strength to keep on doing the good work”, said the Prime Minister.