প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘কাশী বিশ্বনাথ কৰিডৰ’-ৰ দ্বিতীয় বৰ্ষপূৰ্তি উদযাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
কাশীয়ে নিৰন্তৰ উন্নতি কৰিছে, প্ৰগতিৰ নতুন উচ্চতা অতিক্ৰম কৰিছে: প্ৰধানমন্ত্ৰী
14 DEC 2023 3:00PM by PIB Guwahati
‘কাশী বিশ্বনাথ কৰিডৰ’ৰ দ্বিতীয় বৰ্ষপূৰ্তি উদযাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
‘মাইগভইণ্ডিয়া’-ৰ দ্বাৰা ‘এক্স’-ত প্ৰেৰণ কৰা এটা ‘পোষ্ট’ ‘শ্বেয়াৰ’ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়:
"কাশীয়ে সমৃদ্ধিৰ যাত্ৰা অব্যাহত ৰাখিছে, আন্তঃগাঁথনি, সংস্কৃতি, পৰ্যটন, বাণিজ্য, উদ্ভাৱনককে ধৰি বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত প্ৰগতিৰ নতুন উচ্চতা অতিক্ৰম কৰিছে।"

Prime Minister's Office
PM celebrates 2 years of Kashi Vishwanath Corridor
Kashi continues to prosper, scaling new heights of progress: PM
14 DEC 2023 3:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has celebrated 2 years of Kashi Vishwanath Corridor.
Sharing a post on X by MyGovIndia, the Prime Minister said:
“Kashi continues to prosper, scaling new heights of progress across diverse sectors including infrastructure, culture, tourism, commerce, innovation and more.”