প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এটা সুন্দৰ কবিতা আবৃত্তি কৰাৰ বাবে কণমানি গায়কক প্ৰশংসা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
10 DEC 2023 6:20PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে হাৰিয়ানাৰ ৰাজ্যপাল বান্দাৰু দত্তাত্ৰেয়ৰ নাতিনীগৰাকীক সুন্দৰকৈ কবিতা আবৃত্তি কৰাৰ বাবে প্ৰশংসা কৰে।
ৰাজ্যপালগৰাকীয়ে ‘এক্স’-ত দিয়া এটা ‘পোষ্ট’ৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"সৃষ্টিশীল আৰু আকৰ্ষণীয় হৈছে। তেওঁৰ শব্দোচ্চাৰণো নিতান্তই হৃদয়স্পৰ্শী হৈছে।"