প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নগালেন্দ স্তেতহুদ নুমিত্তা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
01 DEC 2023 10:15AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নগালেন্দগী মীয়ামগী মফমদা মখোয়গী স্তেতহুদ ফংবা নুমিৎকী য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি‍।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“নগালেন্দকী মীয়ামগী মফমদা হেপ্পী স্তেতহুদ দে‍। স্তেত অসিগী অঙকপা পুৱারী, মচু মমেন্তনা থল্লবা কুমহৈ অমদি মীকৌ মীরম ফবা মীওইশিং মীয়াম্না নুংশিনৈ‍। নুমিৎ অসিনা চাওখৎপা অমদি মায় পাকপগী লম্বীদা নগালেন্দগী খোঙচৎপু হেন্না মপাঙ্গল হাপ্পা ওইরসনু‍।”

Prime Minister's Office
PM greets on Nagaland Statehood Day
01 DEC 2023 10:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people of Nagaland on their Statehood Day.
In a post on X, the Prime Minister said :
"Happy Statehood Day to the people of Nagaland. The state’s fascinating history, colorful festivals and warm-hearted people are greatly admired. May this day reinforce Nagaland’s journey towards growth and success."