ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗୋଟିଲୋ ଗୀତ ଗାଇଥିôବା ଆଦିତ୍ୟ ଗଦଭିଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ସଙ୍ଗୀତ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
ବିଶିଷ୍ଟ ଖାଲସି ଗାୟକ ଆଦିତ୍ୟ ଗଦଭିଙ୍କ ସହ ହୋଇଥିବା ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଆଲୋଚନାକୁ ମଧ୍ୟ ସେ ମନେ ପକାଇଛନ୍ତି
03 NOV 2023 9:30PM by PIB Bhubaneswar
ଗୋଟିଲୋ ଗୀତ ଗାଇଥିବା ବିଶିଷ୍ଟ ଗାୟକ ଆଦିତ୍ୟ ଗଦଭିଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ସଙ୍ଗୀତ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଗାୟକ ଆଦିତ୍ୟଙ୍କ ସହ ହୋଇଥିବା ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର କଥାବାର୍ତ୍ତାକୁ ମଧ୍ୟ ମନେ ପକାଇଛନ୍ତି ।
ମୋଦୀ ଷ୍ଟୋରୀ ଏକ୍ସ ହ୍ୟାଣ୍ଡେଲରେ ଆଦିତ୍ୟ ଗଦଭିଙ୍କ ଏକ ଭିଡିଓ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି, ଯେଉଁଥିରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗୁଜରାଟର ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଥିବାବେଳେ ତାଙ୍କ ସହ ଆଲୋଚନା କରୁଥିବା ଦେଖାଯାଇଛି ।
ଗୋଟିଲୋ ଗୀତ ଗାଇଥିବା ଆଦିତ୍ୟ ଗଦଭି ମଧ୍ୟ ମୋଦୀଙ୍କ ନେତୃତ୍ୱକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ମୋଦୀ ଷ୍ଟୋରୀ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟର ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଏବେ ଖାଲସି ଶୀର୍ଷରେ ରହିଛି ଏବଂ ଆଦିତ୍ୟ ଗଦଭି ତାଙ୍କ ସଙ୍ଗୀତ ପାଇଁ ସମସ୍ତଙ୍କ ହୃଦୟ ଜିତିଛନ୍ତି ।
ଏହି ଭିଡିଓ ଏକ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ବାର୍ତ୍ତାଳପର ସ୍ମୃତିକୁ ମନେ ପକାଇଦେଇଥାଏ..’

Prime Minister's Office
Prime Minister praises Gotilo song singing sensation, Aditya Gadhvi for his music
Also remembers his special interaction with Khalasi fame singer, Aditya Gadhvi
03 NOV 2023 9:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi praised the Gotilo song singing sensation, Aditya Gadhvi for his music.
Shri Modi also remembered his special interaction with Aditya Gadhvi.
Modi story X handle has shared a video of Aditya Gadhvi wherein he is speaking about his special interaction with Prime Minister, Shri Narendra Modi when he was chief minister of Gujarat.
Gotilo song Singing sensation, Aditya Gadhvi praised Modi’s leadership.
Responding to the X post of Modi Story, the Prime Minister posted on X;
“Khalasi is topping the charts and Aditya Gadhvi is winning hearts for his music.
This video brings back memories from a special interaction...”