প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে গোটিলো ছংগ ছিংগিং চেন্সেশন আদিত্য গাধৱীক তেওঁৰ সংগীতৰ বাবে প্ৰশংসা কৰে
লগতে খালাচী ফেম ছিংগাৰ আদিত্য গাধৱীৰ সৈতে তেখেতৰ বিশেষ মত-বিনিময়ৰ কথাও স্মৰণ কৰে
03 NOV 2023 9:30PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গোটিলো ছংগ ছিংগিং চেন্সেশন আদিত্য গাধৱীক তেওঁৰ সংগীতৰ বাবে প্ৰশংসা কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে আদিত্য গাধৱীৰ সৈতে হোৱা বিশেষ মত-বিনিময়ৰ কথাও স্মৰণ কৰে।
মোদী ষ্ট’ৰী এক্স হেণ্ডেলে আদিত্য গাধৱীৰ এটা ভিডিঅ’ শ্বেয়াৰ কৰিছে। ইয়াত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী গুজৰাটৰ মুখ্যমন্ত্ৰী হৈ থকাৰ সময়ত তেওঁৰ সৈতে হোৱা বিশেষ মত-বিনিময়ৰ বিষয়ে কৈছে।
গোটিলো ছংগ ছিংগিং চেন্সেশন আদিত্য গাধৱীয়ে মোদীৰ নেতৃত্বক প্ৰশংসা কৰে।
মোদী ষ্ট’ৰীৰ এক্স প’ষ্টলৈ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰে;
‘খালাচীয়ে চাৰ্টৰ শীৰ্ষস্থান দখল কৰিছে আৰু আদিত্য গাধৱীয়ে তেওঁৰ সংগীতৰ বাবে শ্ৰোতাৰ হৃদয় জয় কৰিছে।
এই ভিডিঅ’টোৱে এক বিশেষ মত-বিনিময়ৰ স্মৃতি মনলৈ আনিছে…”

Prime Minister's Office
Prime Minister praises Gotilo song singing sensation, Aditya Gadhvi for his music
Also remembers his special interaction with Khalasi fame singer, Aditya Gadhvi
03 NOV 2023 9:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi praised the Gotilo song singing sensation, Aditya Gadhvi for his music.
Shri Modi also remembered his special interaction with Aditya Gadhvi.
Modi story X handle has shared a video of Aditya Gadhvi wherein he is speaking about his special interaction with Prime Minister, Shri Narendra Modi when he was chief minister of Gujarat.
Gotilo song Singing sensation, Aditya Gadhvi praised Modi’s leadership.
Responding to the X post of Modi Story, the Prime Minister posted on X;
“Khalasi is topping the charts and Aditya Gadhvi is winning hearts for his music.
This video brings back memories from a special interaction...”