প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২৩ বছৰ অনূৰ্ধ্ব বিশ্ব মল্লযুঁজ চেম্পিয়নশ্বিপত ভাৰত সৰ্বশ্ৰেষ্ঠ প্ৰদৰ্শনৰ প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰী
02 NOV 2023 9:29PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সদ্য সম্পাপ্ত ২৩ বছৰ অনূৰ্ধ্ব বিশ্ব মল্লযুঁজ চেম্পিয়নশ্বিপত ভাৰত সৰ্বশ্ৰেষ্ঠ প্ৰদৰ্শনৰ ভূয়সী প্ৰশংসা কৰিছে।
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
“সদ্য সমাপ্ত ২৩ বছৰ অনূৰ্ধ্ব বিশ্ব মল্লযুঁজ চেম্পিয়নশ্বিপত সৰ্বশ্ৰেষ্ঠ প্ৰদৰ্শনেৰে ভাৰতৰ মল্লযুঁজৰ দক্ষতা অধিক উজ্জ্বল হৈ পৰিছে, কিয়নো আমি অসাধাৰণ ৯টা পদক লাভ কৰিছো, ইয়াৰে ৬টা পদক আমাৰ নাৰী শক্তিয়ে লাভ কৰিছে। বিশ্ব চেম্পিয়নশ্বিপত আমাৰ উদীয়মান মল্লযুঁজাৰুসকলৰ এই উল্লেখযোগ্য প্ৰদৰ্শন আমাৰ মল্লযুঁজাৰুসকলৰ অদম্য অধ্যৱসায় আৰু দৃঢ়তাৰ প্ৰমাণ। তেওঁলোকক অভিনন্দন আৰু তেওঁলোকৰ উজ্জ্বল ভৱিষ্যতৰ বাবে শুভেচ্ছা জনালোঁ।”

Prime Minister's Office
PM hails India's best ever performance at the U-23 World Wrestling Championships
02 NOV 2023 9:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today cheered the Indian team for their best ever performance at the recently held U-23 World Wrestling Championships.
The Prime Minister posted on X :
"India's wrestling prowess shines brighter with its best ever performance at the recently held U-23 World Wrestling Championships as we secure outstanding 9 medals, of which 6 are won by our Nari Shakti. This remarkable performance of our upcoming wrestlers at the World Championships is a testament to our wrestlers' relentless perseverance and tenacity. Congrats to them and all the best for their upcoming endeavours."