Prime Minister's Office
PM hails India's best ever performance at the U-23 World Wrestling Championships
02 NOV 2023 9:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today cheered the Indian team for their best ever performance at the recently held U-23 World Wrestling Championships.
The Prime Minister posted on X :
"India's wrestling prowess shines brighter with its best ever performance at the recently held U-23 World Wrestling Championships as we secure outstanding 9 medals, of which 6 are won by our Nari Shakti. This remarkable performance of our upcoming wrestlers at the World Championships is a testament to our wrestlers' relentless perseverance and tenacity. Congrats to them and all the best for their upcoming endeavours."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অন্দর-২৩ ৱার্ল্দ রেস্তলিং চেম্পিয়নশিপতা ভারতকী খ্বাইদগী ফজবা পর্ফোমেন্স প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
02 NOV 2023 9:29PM by PIB Imphal
হন্দক পাংথোকখিবা অন্দর-২৩ ৱার্ল্দ রেস্তলিং চেম্পিয়নশিপতা ভারতকী তিম্না মখোয়গী খ্বাইদগী ফজবা পর্ফোমেন্স পীখিবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“হন্দক পাংথোকখিবা অন্দর-২৩ ৱার্ল্দ রেস্তলিং চেম্পিয়নশিপতা ঐখোয়গী নারী শক্তিনা মেদল ৬ য়াওনা পুন্না মেদল ৯ ঐখোয়না ফংদুনা ভারতকী রেস্তলিংগী খ্বাইদগী ফজবা পর্ফোমেন্স উৎখ্রে। ৱার্ল্দ চেম্পিয়নশিপতা ঐখোয়গী হৌগৎলক্লিবা রেস্তলরশিংনা শিংথানিঙাই ওইবা পর্ফোমেন্স উৎখিবা অসি ঐখোয়গী রেস্তলরশিংগী খাংবা কনবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবগী খুদম অমনি। মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক মখোয়গী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।