প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ ৪০০ মিটাৰ - টি৪৭ত সোণৰ পদক লাভৰ বাবে দিলীপক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
28 OCT 2023 11:24AM by PIB Guwahati
আজি হাংঝু এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ ৪০০ মিটাৰ - টি৪৭ প্ৰতিযোগিতাত স্বৰ্ণ পদক লাভৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে দিলীপক অভিনন্দন জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰেঃ
"পুৰুষৰ ৪০০ মিটাৰ - টি৪৭ ইভেন্টত সোণৰ পদক জয়ৰ বাবে দিলীপক আন্তৰিক অভিনন্দন জনালোঁ!
এই ঐতিহাসিক কৃতিত্বই সমগ্ৰ ৰাষ্ট্ৰখনক গৌৰৱান্বিত কৰিছে।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Dilip for winning gold in men's 400m - T47 at Asian Para Games
28 OCT 2023 11:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Dilip for winning a gold medal in the men's 400m - T47 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Heartiest congratulations to Dilip for his stupendous Gold Medal victory in the Men's 400m - T47 event!
This historic achievement has made the entire nation proud."