প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপাগী মিতর ৪০০-তি৪৭দা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা দিলিপ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
28 OCT 2023 11:24AM by PIB Imphal
ঙসি হাংঝৌ এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপাগী মিতর ৪০০-তি৪৭দা সনাগী মেদল অমা ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিলিপ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুপাগী মিতর ৪০০-তি৪৭দা সনাগী মেদল অমা ফংলকপদা দিলিপ থাগৎপা ফোঙদোকচরি!
পুৱারি ওইনা মাইপাকপা অসিনা লৈবাক শীনবা থুংনা চাউথোকচবা ফাওহল্লে”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Dilip for winning gold in men's 400m - T47 at Asian Para Games
28 OCT 2023 11:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Dilip for winning a gold medal in the men's 400m - T47 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Heartiest congratulations to Dilip for his stupendous Gold Medal victory in the Men's 400m - T47 event!
This historic achievement has made the entire nation proud."