প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছৰ দবাত ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে সৌন্দৰ্য প্ৰধানক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
28 OCT 2023 11:46AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হাংঝৌৰ এছিয়ান গেমছৰ পুৰুষৰ দবাত ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে সৌন্দৰ্য প্ৰধানক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
“এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ দবাত বি১ শাখা(ব্যক্তিগত)ত ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে সৌন্দৰ্য প্ৰধানক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছো৷ তেওঁৰ সফলতাত ভাৰত আনন্দিত৷”

Prime Minister's Office
PM congratulates Soundrya Pradhan for winning silver in chess at Asian Para Games
28 OCT 2023 11:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Soundrya Pradhan for winning a silver medal in the men's chess at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Soundrya Pradhan on winning the Silver Medal in Men's Chess B1 Category (Individual) at the Asian Para Games. India is elated!"