প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সৌন্দর্য় প্রধানগী মফমদা এসিয়ন পেরা গেম্সতা চেসতা সিলভর ফংলকপগী নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
28 OCT 2023 11:46AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সৌন্দর্য় প্রধানগী মফমদা ঙসি হাংজৌ এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী চেসতা লুপাগী মেদল ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“সৌন্দর্য় প্রধানগী মফমদা এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী চেস বি১ কেতগরীদা (ইন্দিভিজুএল) সনাগী মেদল ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍। ভারত মথুম মরাং হৌরে!”

Prime Minister's Office
PM congratulates Soundrya Pradhan for winning silver in chess at Asian Para Games
28 OCT 2023 11:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Soundrya Pradhan for winning a silver medal in the men's chess at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Soundrya Pradhan on winning the Silver Medal in Men's Chess B1 Category (Individual) at the Asian Para Games. India is elated!"