প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা আর্চরিদা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা সিতল দেবী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
27 OCT 2023 5:45PM by PIB Imphal
ঙসি হাংঝৌ এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপীগী আর্চরিগী ইন্দিবিজুএল কম্পাউন্দ ওপন ইভেন্তদা সিতল দেবীনা সনাগী মেদল অমা ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না হায়খি মহাক্কী মাইপাকপা অসি মহাক্কী থৌনা অমসুং খাংবা কনবগী খুদম অমনি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপীগী আর্চরিগী ইন্দিবিজুএল কম্পাউন্দ ওপন ইভেন্তদা সনাগী মেদল অমা ফংলকপদা সিতল দেবীগীদমক চাউথোকচবা ফাওরে। মসিগী মাইপাকপা অসি মহাক্কী থৌনা অমসুং খাংবা কনবগী খুদম অমনি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Sheetal Devi for winning gold in archery at Asian Para Games
27 OCT 2023 5:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Sheetal Devi for winning a gold medal in the archery women's individual compound open event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He said her feat is a testament to her grit and determination.
The Prime Minister posted on X:
"Proud of Sheetal Devi on her extraordinary Gold Medal in Archery Women's Individual Compound open event at the Asian Para Games. This achievement is a testament to her grit and determination."