প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত বেডমিণ্টনৰ মহিলাৰ একক এছ ইউ ৫ শিতানত মনীষা ৰামদাসৰ ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন উদযাপন কৰে
26 OCT 2023 2:38PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ ত বেডমিণ্টনৰ মহিলাৰ একক এছ ইউ ৫ প্ৰতিযোগিতাত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে মনীষা ৰামদাসক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে :
"এছিয়ান পেৰা গেমছত বেডমিণ্টনৰ মহিলাৰ একক এছ ইউ ৫ত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে মনীষা ৰামদাসলৈ আন্তৰিক অভিনন্দন।
সমৰ্পণৰ পৰা বিজয়লৈ তেওঁৰ যাত্ৰা প্ৰতিজন ভাৰতীয়ৰ বাবে এক অনুপ্ৰেৰণা।"

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Manisha Ramadass in Badminton Women's Singles SU5 event in Asian Para Games 2022
26 OCT 2023 2:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Manisha Ramadass on winning the Bronze medal in Badminton Women's Singles SU5 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Heartiest congratulations to Manisha Ramadass for clinching the Bronze in Badminton Women's Singles SU5 at Asian Para Games.
Her journey from dedication to victory is an inspiration to every Indian.”