প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত বেডমিণ্টন মিক্সড ডাবলছ SL3-SU5 ইভেণ্টত প্ৰমোদ ভগত আৰু মনীষা ৰামাদাসে ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাত সন্তুষ্টি প্ৰকাশ কৰে
25 OCT 2023 4:46PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত বেডমিণ্টন মিক্সড ডাবলছ SL3-SU5 ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰমোদ ভগত আৰু মনীষা ৰামাদাসক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
"এছিয়ান পেৰা গেমছত বেডমিণ্টন মিক্সড ডাবলছ SL3-SU5 ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰমোদ ভগত আৰু মনীষা ৰামাদাসৰ গতিশীল যুটিলৈ অভিনন্দন। ভাৰতে এই উল্লেখযোগ্য কৃতিত্বক অসীম গৌৰৱেৰে উদযাপন কৰে!”

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Pramod Bhagat and Manisha Ramadass in Badminton Mixed Doubles SL3-SU5 event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 4:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Pramod Bhagat and Manisha Ramadass on winning the Bronze medal in Badminton Mixed Doubles SL3-SU5 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to the dynamic duo of Pramod Bhagat and Manisha Ramadass for securing the Bronze Medal in the Badminton Mixed Doubles SL3-SU5 event at the Asian Para Games. India celebrates this remarkable achievement with pride beyond measure!”