প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নরায়ন থাকুরনা এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী নুপাগী 100m-T35 ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল লৌবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
26 OCT 2023 11:24AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নরায়ন থাকুরনা চাইনাগী হাংঝৌদা হৌজিক পাংথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী নুপাগী 100m-T35 ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখিঃ
“এসিয়ন পেরা গেম্সতা মহাক মশাগী অনিশুবা মেদল লৌবা ঙম্বগীদমক্তা নরায়ন থাকুরবু থাগৎচরি।
মসিগী নুপাগী 100m-T35 ইভেন্ততা ফংলিবা ব্রোঞ্জ মেদল অসিদি মহাক্কী মীয়ামগা মান্নদবা তেলেন্ত অমসুং মায় পাক্নিংবগী লেপ্তবা ইথিলগী মশক থোকপা খুদম অমনি”।

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Narayan Thakur in Men's 100m-T35 event in Asian Para Games 2022
26 OCT 2023 11:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Narayan Thakur on winning the Bronze medal in Men's 100m-T35 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Narayan Thakur on winning his second medal at the Asian Para Games.
This Bronze in the Men's 100m-T35 event is a testament to his incredible talent and unwavering commitment to excellence.”