প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ক্লাব থ্ৰো-এফ ৫১ এছিয়ান পেৰা গেমছ ইভেণ্টত ধৰমবীৰে ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাত সন্তুষ্টি ব্যক্ত কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
23 OCT 2023 5:24PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত ক্লাব থ্ৰো-এফ৫১ ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে ধৰমবীৰক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
"এছিয়ান পেৰা গেমছত ক্লাব থ্ৰো (এফ৫১)ত ৰূপৰ পদক জয় কৰা ধৰমবীৰৰ বাবে গৌৰৱান্বিত। ই সঁচাকৈয়ে এক অনুপ্ৰেৰণাদায়ক সফলতা। আগন্তুক দিনৰ বাবে খেলুৱৈগৰাকীলৈ মোৰ শুভেচ্ছা।"

Prime Minister's Office
PM celebrates Silver Medal win in Club Throw - F51 Asian Para Games event by Dharambir
23 OCT 2023 5:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Dharambir on winning the Silver medal in Club Throw - F51 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Proud of Dharambir on winning the Silver Medal win in Club Throw (F51) at the Asian Para Games. This is a truly inspiring accomplishment. My best wishes for his endeavours ahead.”