Prime Minister's Office
PM celebrates Silver Medal win in Club Throw - F51 Asian Para Games event by Dharambir
23 OCT 2023 5:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Dharambir on winning the Silver medal in Club Throw - F51 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Proud of Dharambir on winning the Silver Medal win in Club Throw (F51) at the Asian Para Games. This is a truly inspiring accomplishment. My best wishes for his endeavours ahead.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এসিয়ন পেরা গেম্স ইভেন্তকী ক্লব থ্রো – F51 দা ধরম্বিরনা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
23 OCT 2023 5:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চাইনাগী হাংঝৌদা পাঙথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্স ইভেন্তকী ক্লব থ্রো – F51 দা ধরম্বিরনা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা x দা পোস্ত তৌখিঃ
" এসিয়ন পেরা গেম্সতা ক্লব থ্রো – F51 দা ধরম্বিরনা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা চাওথোকচবা ফাওই। মসি য়াম্না পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইরবা মাই পাকপা অমনি। তুংদসু হেন্না মাই পাকপা ওইরক্নবগী য়াইফ পাউজেল পীজরি।"