প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অজয় কুমারবু এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী 400m – T64 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান ফংলকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
24 OCT 2023 6:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা ঙসি অজয় কুমারবু এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী 400m – T64 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান ফংলকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
"অজয় কুমারবু এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী 400m – T64 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান ফংলকপদা হরাওবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী নীংথিরবা মায় পাকপা অসিনা মহাক্কী কত্থোকপা অমসুং অচেৎপা ৱাখল্লোন অদু উৎলি। "

Prime Minister's Office
PM congratulates Ajay Kumar for winning silver in Men's 400m-T64 at Asian Para Games
24 OCT 2023 6:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Ajay Kumar for winning a silver medal in the Men's 400m-T64 at the Asian Para Games.
The Prime Minister posted on X:
"Kudos to Ajay Kumar for clinching the Silver in the Men's 400m-T64 at the Asian Para Games. His outstanding accomplishment speaks volumes of his dedication and determination."