প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মচি ওইবা চীঞ্জাক ফংদবগী মাইয়োক্তা থেংনরিবা লান্থেং অসিবু রিভোলুসনাইজ তৌনবা তেক্নোলোজী শীজিন্নবগী মতাংদা আর্তিকল লান্থোকখ্রে
24 OCT 2023 7:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি দা. ভি.কে. পোলনা ইবা মচি ওইবা চীঞ্জাক ফংদবগী মাইয়োক্তা থেংনরিবা লান্থেং অসিবু রিভোলুসনাইজ তৌনবা তেক্নোলোজী শীজিন্নবগী মতাংদা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
মচি ওইবা চীঞ্জাক ফংদবগী মাইয়োক্তা থেংনরিবা লান্থেং অসিবু রিভোলুসনাইজ তৌনবা তেক্নোলোজী শীজিন্নবা!
মসি য়াম্না মনুং হঞ্জিন্না নৈনবা দা. ভি.কে. পোলনা ইবা মতৌ করম্না তার্গেতেদ অমসুং ইফিসিএন্ত ওইবা ইন্তর্ভেন্সন্না খেন্নবা পুরকপগে হায়বগী মতাংদা ইবনি। ঐখোয়না অমত্তা ওইনা হেন্না মশা মউ ফবা অমসুং মপাঙ্গল লৈবা ভারত অমা শেমগৎলসি। "

Prime Minister's Office
PM shares article on utilising technology to revolutionise fight against malnutrition
24 OCT 2023 7:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today shared a news article by Dr VK Paul on utilizing technology to revolutionize the nation's fight against malnutrition.
The Prime Minister posted on X:
"Utilizing technology to revolutionize our fight against malnutrition! This is an insightful article by Dr. VK Paul which highlights how targeted and efficient interventions are making a difference on the ground. Together, we will build a healthier and stronger India."