প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পেৰা এছিয়ান গেমছৰ কেন’ পুৰুষৰ ইভেন্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰা গজেন্দ্ৰ সিঙক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
24 OCT 2023 1:36PM by PIB Guwahati
আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পেৰা এছিয়ান গেমছৰ পেৰা কেন’ পুৰুষৰ ভিএল২ ইভেন্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰা গজেন্দ্ৰ সিঙক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰেঃ
"এয়া এক উল্লেখযোগ্য জয়। পেৰা কেন' পুৰুষৰ ভিএল২ পেৰা এছিয়ান গেমছ ইভেন্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰা গজেন্দ্ৰ সিঙক অভিনন্দন জনালোঁ। ভাৰতে তেওঁৰ এই কৃতিত্বৰ শলাগ লৈছে! তেওঁৰ আগন্তুক প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভেচ্ছা জনাইছোঁ।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Gajendra Singh for winning bronze in Conoe Men's event at Para Asian Games
24 OCT 2023 1:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Gajendra Singh for winning a bronze medal in Para Canoe Men's VL2 event at the Para Asian Games.
The Prime Minister posted on X:
"A remarkable triumph. Congratulations to Gajendra Singh on winning a Bronze Medal win in the Para Canoe Men's VL2 Para Asian Games event. India applauds this achievement! All the best for the endeavours ahead."