প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পেরা এসিয়ন গেম্সতা নুপাগী কেনো ইভেন্ততা গজেন্দ্র শিংহনা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
24 OCT 2023 1:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পেরা এসিয়ন গেম্সতা পেরা কেনো মেন্স VL2 ইভেন্ততা গজেন্দ্র শিংহনা ঙসি শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X দা পোস্ত তৌখিঃ
"শিংথানিঙাই ওইরবা মাই পাকপা অমনি। পেরা এসিয়ন গেম্স ইভেন্ততা পেরা কেনো মেন্স VL2 দা গজেন্দ্র শিংহনা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ভারতনা মহাক্কী মাই পাকপা অসিদা নুংঙাইবা ফাওই! তুংদা লাক্কদবশিংদসু মাই পাকপা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Gajendra Singh for winning bronze in Conoe Men's event at Para Asian Games
24 OCT 2023 1:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Gajendra Singh for winning a bronze medal in Para Canoe Men's VL2 event at the Para Asian Games.
The Prime Minister posted on X:
"A remarkable triumph. Congratulations to Gajendra Singh on winning a Bronze Medal win in the Para Canoe Men's VL2 Para Asian Games event. India applauds this achievement! All the best for the endeavours ahead."