Prime Minister's Office
PM to participate in programme marking the celebration of 125th Founder’s Day of ‘The Scindia School’
20 OCT 2023 7:12PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will participate in a programme marking the celebration of 125th Founder’s Day of ‘The Scindia School’ in Gwalior on 21st October, 2023 at around 5 PM.
During the programme, Prime Minister will lay the foundation stone of the ‘Multipurpose sports complex’ in the school and present the school’s annual awards to distinguished alumni and top achievers. He will also address the gathering on the occasion.
The Scindia School was established in 1897 and is located atop the historic Gwalior Fort.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা 'দি সিন্দিয়া স্কুল' লিংখৎপীরম্বশিংগী ১২৫ শুবা নুমিৎ পালন নুমিত্তা শরুক য়াগনি
20 OCT 2023 7:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গ্বালিয়রদা ওক্তোবর ২১, ২০২৩গী নুমিৎ য়ুংবা মতুং পুং ৫ তাবা মতমদা 'দি সিন্দিয়া স্কুল' লিংখৎপীরম্বশিংগী ১২৫ শুবা নুমিৎ পালন নুমিত্তা শরুক য়াগনি।
থৌরম অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা স্কুল অসিদা 'মলতিপর্পজ স্পোর্তস কমপ্লেক্স'কী উরেপ উয়ুং তমগনি অমসুং স্কুল অসিগী চহিগী মনাসু শক্নাইরবা এলুম্নাই অমসুং মকোক থোংলকপশিংদা লান্থোক্কনি। মহাক্না থৌরম অসিদা তিল্লিবা মীয়ামদসু ৱা ঙাংগনি।
দি সিন্দিয়া স্কুল অসি ১৮৯৭ দা লিংখৎখি অমসুং পুৱারী ওইরবা গ্বালিয়র ফোর্ত মতোন্দা লৈরি।