Prime Minister's Office
India is a global bright spot, a powerhouse of growth and innovation: Prime Minister
11 OCT 2023 8:09AM by PIB Delhi
Commenting on the growth forecast of IMF, the Prime Minister, Shri Narendra Modi said that India is a global bright spot, a powerhouse of growth and innovation. It is because of strength and skills of our people, Shri Modi said.
He has also reiterated commitment that we will continue to strengthen our journey towards a prosperous India, further boosting our reforms trajectory.
Responding to the X threads of IMF, the Prime Minister said;
“Powered by the strength and skills of our people, India is a global bright spot, a powerhouse of growth and innovation. We will continue to strengthen our journey towards a prosperous India, further boosting our reforms trajectory.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মালেমদা ভারত অরংবা মফম অমনি, চাউখৎপা অমসুং অনৌবা থবক্কী পৱারহাওস অমনি: প্রধান মন্ত্রী
11 OCT 2023 8:09AM by PIB Imphal
আই.এম.এফকী গ্রোথ ফোরকাস্তকী মতাংদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মালেমদা ভারত অরংবা মফম অমনি, চাউখৎপা অমসুং অনৌবা থবক্কী পৱারহাওস অমনি। মসি ঐখোয়গী মীয়ামগী মপাঙ্গল অমসুং হৈথোই-শিংথোইবনা ওইহনবনি।
মহাক্না হায়খি মখা তানা ঐখোয়গী অওনবা পুরকপগী থবকশিং ফগৎহন্দুনা ঐখোয়না মখা তানা নুংঙাই-য়াইফবা ভারত অমগী মাইকৈদা ঐখোয়গী খোঙচৎ মপাঙ্গল কনখৎহনগনি।
আই.এম.এফকী এক্স থ্রিদশিংগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
ঐখোয়গী মীয়ামগী মপাঙ্গল অমসুং হৈথোই-শিংথোইবনা মপাঙ্গল হাপতুনা, মালেমদা ভারত অরংবা মফম অমনি, চাউখৎপা অমসুং অনৌবা থবক্কী পৱারহাওস অমনি।মখা তানা ঐখোয়গী অওনবা পুরকপগী থবকশিং ফগৎহন্দুনা ঐখোয়না মখা তানা নুংঙাই-য়াইফবা ভারত অমগী মাইকৈদা ঐখোয়গী খোঙচৎ মপাঙ্গল কনখৎহনগনি”।