প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হৌখিবা চহি ৬০সিদা এসিয়ন গেম্সতা ভারতকী খ্বায়দগী ফজবা পর্ফোর্মেন্সপু থাগৎখ্রে
08 OCT 2023 11:03AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হৌখিবা চহি ৬০সিদা এসিয়ন গেম্সতা খ্বায়দগী ৱাংবা ওইনা মেদল ১০৭ লৌরক্তুনা উৎখিবা ভারতকী খ্বায়দগী ফজবা পর্ফোর্মেন্সপু থাগৎখ্রে‍। শ্রী মোদীনা শান্নরোয়শিংগী শহুমদা চত্তবা ফিরেপ, হনবা নাইদবা থৌনা অমদি হোৎনবা কনববু শিংথাখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“এসিয়ন গেম্সতা ভারতকী কয়াদা পুৱারী ওইরগদবা পর্ফোর্মেন্সনো!
ঐখোয়গী হৈথোই শিংথোইরবা শান্নরোয়শিংনা হৌজিক ফাওবগী খ্বায়দগী ৱাংবা মেদল ১০৭ য়ুমদা পুরক্তুনা, হৌখিবা চহি ৬০সিদা খ্বায়দগী ফজবা পর্ফোর্মেন্স পীরকপদা লৈবাক পুম্বনা হরাও মথোয় কারে‍।
ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংগী শহুমদা চত্তবা ফিরেপ, হনবা নাইদবা থৌনা অমদি হোৎনবা কনবনা লৈবাকসিবু চাওথোকচবা পোকহল্লে‍। মখোয়গী মায় পাকপনা ঐখোয়দা নীংশিংনহৌগদবা মীৎকুপশিং পীরি, ঐখোয় পুম্নমকপু পুক্নিং থৌগৎলি অমদি মীথোয় মীহেন্নবগী ঐখোয়গী খোঙফমবু অমুক্কা হন্না চেৎশিনহল্লে‍।”

Prime Minister's Office
PM lauds India’s best ever performance at Asian Games in the last 60 years
08 OCT 2023 11:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded India’s best ever performance at Asian Games in the last 60 years with the highest ever medal tally of 107. Shri Modi hailed the unwavering determination, relentless spirit and hard work of the players.
The Prime Minister posted on X:
“What a historic achievement for India at the Asian Games!
The entire nation is overjoyed that our incredible athletes have brought home the highest ever total of 107 medals, the best ever performance in the last 60 years.
The unwavering determination, relentless spirit and hard work of our players have made the nation proud. Their victories have given us moments to remember, inspired us all and have reaffirmed our commitment to excellence.”