প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমসতা নুপীগী রেগু ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা সেপাক তাক্রো তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 OCT 2023 6:15PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা নুপীগী রেগু ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সেপাক তাক্রো তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমসতা নুপীগী রেগু ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা ঐখোয়গী সেপাক তাক্রো তিম থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মখোয়গী অখন্নবা হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং কৎথোকপা মালেমগী ফম্বাক্তা উৎলে। মসিগী শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপা অসিগীদমক ভারত হরাওবা ফোঙদোক্লি”।

Prime Minister's Office
PM celebrates Sepak Takraw team for clinching the Bronze in the Women's Regu event at the Asian Games
06 OCT 2023 6:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi lauded the performance of Sepak Takraw team for clinching the Bronze in the Women's Regu event at the Asian Games.
In a X post, PM said;
“Kudos to our Sepak Takraw team for clinching the Bronze in the Women's Regu event at the Asian Games! Their extraordinary skills and unwavering determination have shone brightly on the international stage. India celebrates this remarkable achievement!”