প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপীগী রেস্তলিং কেজি ৭৬ ফ্রিস্তাইলদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা কিরন বিসনোই থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 OCT 2023 6:20PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা নুপীগী রেস্তলিং কেজি ৭৬ ফ্রিস্তাইলদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কিরন বিসনোই থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমসতা রেস্তলিংদা অহেনবা মিংচৎ পুরক্লে!
নুপীগী রেস্তলিং কেজি ৭৬ ফ্রিস্তাইলদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা কিরন বিসনোই থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Kiran Bishnoi for winning the Bronze Medal in Women's Wrestling 76kg Freestyle
06 OCT 2023 6:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Kiran Bishnoi for winning the Bronze Medal in Women's Wrestling 76kg Freestyle at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“More glory in Wrestling at the Asian Games!
Congratulations to Kiran Bishnoi for winning the Bronze Medal in Women's Wrestling 76kg Freestyle. My best wishes for her upcoming endeavours.”