প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমসতা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা নুপাগী ব্রিজ তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 OCT 2023 10:09PM by PIB Imphal
ঙসি এসিয়ান গেমসতা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুপাগী ব্রিজ তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমসতা সিলভর মেদল ফংলকপদা অমসুং মখোয়গী অখন্নবা পর্ফোমেন্সগীদমক ভারতকী নুপাগী ব্রিজ তিম থাগৎচরি।
রাজু তোলানি, অজয় প্রভাকর খারে, সুমিত মুখর্জি, রাজেশ্বর তিৱারি, জাগ্গে শিবদসানি অমসুং সন্দিপ থাক্রালনা শিংথানিঙাই ওইরবা ফজবা অমসুং কৎথোকপা উৎখ্রে”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Men's Bridge Team for winning silver at Asian Games
06 OCT 2023 10:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated the Men's Bridge Team for clinching a silver medal at the Asian Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Congrats to the Indian Men's Bridge Team for their exceptional performance and clinching the Silver Medal at the Asian Games.
Raju Tolani, Ajay Prabhakar Khare, Sumit Mukherjee, Rajeshwar Tiwari, Jaggy Shivdasani and Sandeep Thakral have shown remarkable brilliance and dedication."