প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমসতা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা ইসক্বাস মিক্স দবল তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
05 OCT 2023 9:00PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা ইসক্বাস মিক্স দবল ইভেন্তদা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিপিকা পাল্লিকা অমসুং হরিন্দর পাল সন্ধু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমসতা সনাগী মেদল ফংলকপদা ঐখোয়গী ইসক্বাস মিক্স দবল তিম থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মসিগী অচৌবা মাইপাকপ অসিগীদমক @DipikaPallikal অমসুং @sandhu_harinder থাগৎচরি। মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিং মাইপাক্নবা ঐনা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM hails Squash Mixed Doubles team for clinching the Gold Medal at the Asian Games
05 OCT 2023 9:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Dipika Pallikal and Harinder Pal Sandhu for winning gold medal for Squash Mixed Doubles event at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X :
"Kudos to our Squash Mixed Doubles team for clinching the Gold Medal at the Asian Games. Congratulations to @DipikaPallikal and @sandhu_harinder for this phenomenal victory. My best wishes to them for their future endeavours."