প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান গেমছত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে স্কোৱাছ মিক্সড ডাবলছ দলক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
05 OCT 2023 9:00PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এছিয়ান গেমছত স্কোৱাছ মিক্সড ডাবলছ ইভেণ্টৰ বাবে স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে দীপিকা পাল্লিকাল আৰু হৰিন্দৰ পাল সান্ধুক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
"এছিয়ান গেমছত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে আমাৰ স্কোয়াছ মিক্সড ডাবলছ দলক প্ৰশংসা। এই অভূতপূৰ্ব বিজয়ৰ বাবে @DipikaPallikal আৰু @sandhu_harinder ক অভিনন্দন। তেওঁলোকৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে তেওঁলোকলৈ মোৰ শুভেচ্ছা।"

Prime Minister's Office
PM hails Squash Mixed Doubles team for clinching the Gold Medal at the Asian Games
05 OCT 2023 9:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Dipika Pallikal and Harinder Pal Sandhu for winning gold medal for Squash Mixed Doubles event at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X :
"Kudos to our Squash Mixed Doubles team for clinching the Gold Medal at the Asian Games. Congratulations to @DipikaPallikal and @sandhu_harinder for this phenomenal victory. My best wishes to them for their future endeavours."