প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লোবলিনা বোর্গোহৈনবু নুপীগী বোক্সিংদা কিলো ৭৫গী কাংলুপতা লুপাগী তকমান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে
04 OCT 2023 7:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এসিয়ন গেম্সতা লোবলিনা বোর্গোহৈনবু নুপীগী বোক্সিংদা কিলো ৭৫গী কাংলুপতা লুপাগী তকমান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
@LovlinaBorgohai বু নুপীগী বোক্সিংদা কিলো ৭৫গী কাংলুপতা লুপাগী তকমান অমা ভারতকীদমক লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকচরি।
মহাক্কী হৈথোই শিংথোইবা অমসুং তেক্নিক কয়াগা লোইননা, মহাক্না ঐখোয়গী লৈবাক অসিবু হরাও তয়াম্বা ফোঙদোক্নবগী অচৌবা মরম অমা পীরে। মতম চুপ্পা ভারতপু চাউথোকচহনবা ঙম্নবা মায় পাকপা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Lovlina Borgohain on winning Silver Medal in the Women's Boxing 75 kg category
04 OCT 2023 7:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Lovlina Borgohain on winning Silver Medal in the Women's Boxing 75 kg category at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to @LovlinaBorgohai for bringing home the Silver Medal in the Women's Boxing 75 kg category.
With her exceptional display of skill and technique, she has given our nation a great reason to celebrate. May she keep soaring higher and making India proud.”