প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহিলা বক্সিঙৰ ৭৫ কেজি শাখাত ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে লাভলীনা বৰগোহাঞিক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
04 OCT 2023 7:18PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এছিয়ান গেমছৰ মহিলা বক্সিঙৰ ৭৫ কেজি শাখাত ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে লাভলীনা বৰগোহাঞিক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷
টুইটাৰত এটা পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“মহিলা বক্সিঙৰ ৭৫ কেজি শাখাত দেশলৈ ৰূপৰ পদক আজুৰি অনাৰ বাবে @LovlinaBorgohaiক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিলোঁ৷
দক্ষতা আৰু কৌশলৰ ব্যতিক্ৰমী প্ৰদৰ্শনেৰে তেওঁ আমাৰ দেশক উদযাপনৰ এক মহান সুযোগ প্ৰদান কৰিলে৷ তেওঁ উচ্চ শিখৰত উপনীত হওক আৰু ভাৰতক গৌৰৱান্বিত কৰি ৰাখক৷”

Prime Minister's Office
PM congratulates Lovlina Borgohain on winning Silver Medal in the Women's Boxing 75 kg category
04 OCT 2023 7:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Lovlina Borgohain on winning Silver Medal in the Women's Boxing 75 kg category at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to @LovlinaBorgohai for bringing home the Silver Medal in the Women's Boxing 75 kg category.
With her exceptional display of skill and technique, she has given our nation a great reason to celebrate. May she keep soaring higher and making India proud.”