প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান গেমছ ২০২২ত ৪x৪০০ মিটাৰ ৰিলেত পুৰষ দলৰ স্বৰ্ণ পদক জয়ক উদযাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
04 OCT 2023 7:40PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে হানঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান গেমছ, ২০২২ত ৪x৪০০ মিটাৰ ৰিলে ইভেণ্টত স্বৰ্ণ পদক জয় কৰা পুৰষ দলৰ সদস্য মহম্মদ আনাছ য়াহিয়া, আমোজ জেকব, মহম্মজ আজমল আৰু ৰাজেশ ৰমেশক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
“এছিয়ান গেমছত ৪x৪০০ মিটাৰ ৰিলেত আমাৰ পুৰুষ দলটোৱে অভূতপূৰ্ব প্ৰদৰ্শন দাঙি ধৰিলে৷
ইমান সুন্দৰ প্ৰদৰ্শনেৰে ভাৰতৰ বাবে স্বৰ্ণ পদক আজুৰি অনাৰ বাবে মহম্মদ আনাছ য়াহিয়া, আমোজ জেকব, মহম্মদ আজমল আৰু ৰাজেশ ৰমেশক লৈ গৌৰৱবোধ কৰিছো৷ তেওঁলোকক অভিনন্দন৷”

Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by 4x400 Relay Men’s Team at Asian Games 2022
04 OCT 2023 7:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Muhammed Anas Yahiya, Amoj Jacob, Muhammed Ajmal and Rajesh Ramesh on winning the Gold medal in Men's 4x400 Relay event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“What an incredible display of brilliance by our Men's 4x400 Relay Team at the Asian Games.
Proud of Muhammed Anas Yahiya, Amoj Jacob, Muhammed Ajmal and Rajesh Ramesh for such a splendid run and bringing back the Gold for India. Congrats to them.”