প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ন গেম্স 2022দা 4x400 রিলেদা নুপা তীমনা সনাগী তকমান লৌরকপদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
04 OCT 2023 7:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হাংঝৌদা পাঙথোক্লিবা এসিয়ন গেম্স 2022গী নুপাগী 4x400 রিলে ইভেন্ততা সনাগী তকমান লৌরকপদা মোহম্মদ অনস য়াহিয়া, অমোজ জেকোব, মোহম্মদ অজমল অমসুং রাজেশ রামেশতা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“এসিয়ন গেম্সতা ঐখোয়গী নুপাগী 4x400 রিলে তীমনা হৈশিংবা নীংথিনা উৎখ্রে
ফজরবা রন অমসুং ভারতকীদমক সনাগী তকমান পুরকপগীদমক মোহম্মদ অনস য়াহিয়া, অমোজ জেকোব, মোহম্মদ অজমল অমসুং রাজেশ রামেশকীদমক চাউথোকচবা পোকই। মখোয়দা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি।”

Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by 4x400 Relay Men’s Team at Asian Games 2022
04 OCT 2023 7:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Muhammed Anas Yahiya, Amoj Jacob, Muhammed Ajmal and Rajesh Ramesh on winning the Gold medal in Men's 4x400 Relay event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“What an incredible display of brilliance by our Men's 4x400 Relay Team at the Asian Games.
Proud of Muhammed Anas Yahiya, Amoj Jacob, Muhammed Ajmal and Rajesh Ramesh for such a splendid run and bringing back the Gold for India. Congrats to them.”