প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নরেন্দর বর্ৱালনা এসিয়ন গেম্স ২০২২দা নুপাগী বোক্সিং +৯২ কিলোগী ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তকমান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে
03 OCT 2023 10:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নরেন্দর বর্ৱালনা হাংঝৌদা পাঙথোকপা এসিয়ন গেম্স ২০২২দা নুপাগী বোক্সিং +৯২ কিলোগী ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তকমান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
"নরেন্দর বর্ৱালনা নুপাগী বোক্সিং +৯২ কিলোগী ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তকমান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকচরি। তুংদা লাক্কদবা থবক কয়াদা মায় পাকপা ওইরসনু। মহাক্না ভারতপু তুংদসু চাউথোকপা ঙমহল্লসনু!"

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Narender Berwal in Men's Boxing +92kg event at Asian Games 2022
03 OCT 2023 10:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Narender Berwal on winning the Bronze medal in Men's Boxing +92kg event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Heartiest congratulations to Narender Berwal for the well-deserved Bronze Medal in Boxing +92kg event. My best wishes to him for his endeavours ahead. May he keep making India proud!”