Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Narender Berwal in Men's Boxing +92kg event at Asian Games 2022
03 OCT 2023 10:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Narender Berwal on winning the Bronze medal in Men's Boxing +92kg event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Heartiest congratulations to Narender Berwal for the well-deserved Bronze Medal in Boxing +92kg event. My best wishes to him for his endeavours ahead. May he keep making India proud!”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡା ୨୦୨୨ ରେ ପୁରୁଷ ବକ୍ସିଂ + ୯୨ କିଲୋଗ୍ରାମ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ନରେନ୍ଦର ବରୱାଲ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିବା ନେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଉତ୍ସବ ପାଳନ କରିଛନ୍ତି
03 OCT 2023 10:04PM by PIB Bhubaneswar
ହାଙ୍ଗଜୋ ଠାରେ ଚାଲିଥିବା ଏସୀୟ କ୍ରୀଡା ୨୦୨୨ ରେ ପୁରୁଷ ବକ୍ସିଂ + ୯୨ କିଲୋଗ୍ରାମ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ନରେନ୍ଦର ବରୱାଲଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ X ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
ବକ୍ସିଂ + ୯୨ କିଲୋଗ୍ରାମ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ଯୋଗ୍ୟ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ପାଇଁ ନରେନ୍ଦର ବରୱାଲଙ୍କୁ ହାର୍ଦ୍ଦିକ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଆଗାମୀ ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ତାଙ୍କୁ ମୋର ଶୁଭେଚ୍ଛା । ସେ ଭାରତକୁ ଗର୍ବିତ କରନ୍ତୁ! ”