ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୧୦,୦୦୦ ମିଟର ଦୌଡକୁଦ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କାର୍ତ୍ତିକ କୁମାରଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
30 SEP 2023 8:15PM by PIB Bhubaneswar
ହାଙ୍ଗଜୋରେ ଚାଲିଥିବା ଏସୀୟ କ୍ରୀଡାରେ ୧୦,୦୦୦ ମିଟର ଦୌଡକୁଦ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ କାର୍ତ୍ତିକ କୁମାରଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ X ପୋଷ୍ଟରେ କହିଛନ୍ତି;
କାର୍ତ୍ତିକ କୁମାର ଭାବରେ ଭାରତ ପାଇଁ ଗୌରବର ଆଉ ଏକ ମୁହୂର୍ତ୍ତ, ତାଙ୍କର ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତ ମନୋଭାବ ଏବଂ ଦୃଢ଼ତାର ପ୍ରଦର୍ଶନ ଦେଶ ପାଇଁ ୧୦,୦୦୦ ମିଟର ଦୌଡକୁଦ କ୍ରୀଡାରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଆଣିଦେଇଛି । ତାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଏବଂ ଆଗାମୀ ଉଦ୍ୟମ ପାଇଁ ମୋର ଶୁଭେଚ୍ଛା । ”

Prime Minister's Office
PM congratulates Kartika Kumar on winning Silver Medal in the 10,000m race event
30 SEP 2023 8:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Kartika Kumar on winning Silver Medal in the 10,000m race event at the Asian Games in Hangzhou.
The Prime Minister said in a X post;
“Another moment of glory for India as Kartik Kumar, with his exceptional display of dedication and perseverance brings home the Silver Medal in the 10,000m event. Congratulations to him and my best wishes for his efforts ahead.”