প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মিতর ১০,০০০ রেস ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা কারতিক কুমার থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
30 SEP 2023 8:15PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমসতা মিতর ১০,০০০ রেস ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কারতিক কুমার থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মিতর ১০,০০০ রেস ইভেন্তদা সিলভর মেদল অমা ফংলক্তুনা কারতিক কুমারনা মহাক্কী কৎথোকপা অমসুং খাংবা কনবা উৎতুনা ভারতকী অতোপ্পা মিংচৎ অমা পুরক্লে। মহাক থাগৎপা ফোঙদোকচরি অমসুং মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Kartika Kumar on winning Silver Medal in the 10,000m race event
30 SEP 2023 8:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Kartika Kumar on winning Silver Medal in the 10,000m race event at the Asian Games in Hangzhou.
The Prime Minister said in a X post;
“Another moment of glory for India as Kartik Kumar, with his exceptional display of dedication and perseverance brings home the Silver Medal in the 10,000m event. Congratulations to him and my best wishes for his efforts ahead.”