প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী বোক্সর নিখত জারীন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 OCT 2023 8:27PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমসতা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী বোক্সর নিখত জারীন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমসতা মহাক্কী শিংথোই-শিংথোইবা অমসুং খাংবা কনবা উত্তুনা এসিয়ান গেমসতা ব্রোঞ্জ মেদল অমা ফংলকপদা @nikhat_zareen থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী হনবা লৈত্রবা থৌনা অমসুং থকশি-খাশিগীদমক মেদল অসিনা খুদম অমনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian boxer, Nikhat Zareen for winning Bronze medal
01 OCT 2023 8:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian boxer, Nikhat Zareen for winning Bronze medal at Asian Games in Hangzhou.
The Prime Minister said in X post;
“Congratulations to the outstanding @nikhat_zareen for her fantastic display of skill & determination at the AsianGames, leading to a Bronze Medal win. This Medal is a testament to her unwavering commitment and discipline.”