প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপীগী হেপ্তাথলনদা নন্দিনি অগাসারানা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 OCT 2023 8:36PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপীগী মিতর ৮০০গী হেপ্তাথলনদা নন্দিনি অগাসারানা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুপীগী মিতর ৮০০গী হেপ্তাথলনদা নন্দিনি অগাসারানা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা ভারত হরাওরে। মহাক চপ চাবা চেম্পিয়ন অমনি। মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংদা মাইপাক্নবা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Nandini Agasara in Women's Heptathlon 800m at Asian Games 2022
01 OCT 2023 8:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Nandini Agasara on winning the Bronze medal in Women's Heptathlon 800m event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“India celebrates the phenomenal Bronze Medal by Nandini Agasara in Women's Heptathlon 800m event. She is an absolute champion, personifying sporting spirit and excellence. Congrats to her and all the best for the endeavours ahead.”