ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୁରୁଷ ଢିଙ୍ଗି-ଆଇଏଲସିଏ୭ରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବା ବିଷ୍ଣୁ ସର୍ବାନନଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ
27 SEP 2023 10:40PM by PIB Bhubaneshwar
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ା ପୁରୁଷ ଢିଙ୍ଗି-ଆଇଏଲସିଏ୭ରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବା ବିଷ୍ଣୁ ସର୍ବାନନଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
‘ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ପୁରୁଷ ଢିଙ୍ଗି-ଆଇଏଲସିଏ୭ରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବା ବିଷ୍ଣୁ ସର୍ବାନନଙ୍କୁ ହାର୍ଦ୍ଦିକ ଅଭିନନ୍ଦନ ।
ସେ ବହୁତ ଦକ୍ଷତା, ନିଷ୍ଠା ଏବଂ ଦୃଢ଼ ସଂକଳ୍ପ ଦେଖାଇଛନ୍ତି । ତାଙ୍କ ଭବିଷ୍ୟତର ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ଶୁଭକାମନା ।’

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Vishnu Sarvanan for winning a Bronze Medal in Men's Dhingy - ILCA7
27 SEP 2023 10:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Vishnu Sarvanan for winning a Bronze Medal in Men's Dhingy - ILCA7 at Asian Games.
In a X post, the Prime Minister said;
“Heartiest congratulations to Vishnu Sarvanan for winning a Bronze Medal in Men's Dhingy - ILCA7, at the Asian Games.
He has shown great skill, determination and adaptability. Best wishes for his future endeavours.”