প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বিষ্ণু সর্বাননবু আই.এল.সি.এ.৭ নুপাগী ধিঞ্জিদা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে
27 SEP 2023 10:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এসিয়ন গেম্সতা বিষ্ণু সর্বাননবু আই.এল.সি.এ.৭ নুপাগী ধিঞ্জিদা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে।
X কী পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায়ঃ
এসিয়ন গেম্সতা বিষ্ণু সর্বাননবু আই.এল.সি.এ.৭ নুপাগী ধিঞ্জিদা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকচরি।
মহাক্না হৈশিংবা, অচেৎপা অমসুং চুশিন্নবা ঙম্বগী শক্তি মতীক চানা উৎখি। মহাক্কী তুংগী পুন্সিদা হেন্না মায় পাকপা ওইনবা থৌজাল পীজরি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Vishnu Sarvanan for winning a Bronze Medal in Men's Dhingy - ILCA7
27 SEP 2023 10:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Vishnu Sarvanan for winning a Bronze Medal in Men's Dhingy - ILCA7 at Asian Games.
In a X post, the Prime Minister said;
“Heartiest congratulations to Vishnu Sarvanan for winning a Bronze Medal in Men's Dhingy - ILCA7, at the Asian Games.
He has shown great skill, determination and adaptability. Best wishes for his future endeavours.”