ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୫୦ମିଟର ରାଇଫଲ ୩ ପୋଜିସନ ମହିଳା ସୁଟିଂରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ଜିତିଥିବାରୁ ଆଶି ଚୋକ୍ସିଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ
27 SEP 2023 8:48PM by PIB Bhubaneswar
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ୫୦ମିଟର ରାଇଫଲ ୩ ପୋଜିସନ ମହିଳା ସୁଟିଂରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ଜିତିଥିବାରୁ ଆଶି ଚୋକ୍ସିଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘୫୦ମିଟର ରାଇଫଲ ୩ ପୋଜିସନ ମହିଳା ସୁଟିଂରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ଜିତିଥିବାରୁ ଆଶି ଚୋକ୍ସିଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ! ସେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ସଂଯମ ଏବଂ ନିଷ୍ଠା ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଛନ୍ତି । ସେ ଏପରି ସବୁବେଳେ ଚମକୁଥାନ୍ତୁ ଏବଂ ଆଗାମୀ ପିଢ଼ିକୁ ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଇ ଚାଲନ୍ତୁ ।’

Prime Minister's Office
PM congratulates Ashi Chouksey on winning the Bronze Medal in 50m Rifle 3 Positions Women’s Shooting
27 SEP 2023 8:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated shooter Ashi Chouksey on winning the Bronze Medal in 50 m Rifle 3 Positions Women’s Shooting at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to the phenomenal Ashi Chouksey on winning the Bronze Medal in 50m Rifle 3 Positions Women’s Shooting!
She has demonstrated remarkable composure and dedication. May she continue to shine bright and inspire generations to come.”