প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ওক্তোবর ১,২০২৩দা শ্রমদান শরুক য়ানবা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা তকশিনখ্রে
29 SEP 2023 10:12AM by PIB Imphal
ওক্তোবর ১,২০২৩দা শ্বাছ ভারতকী শরুক অমা ওইনা লু-নানবগী থবক শ্রমদান শরুক য়ানবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা তকশিনখ্রে।
শ্বাছ ভারত অর্বানগী এক্স পোস্ত অমা সিয়ার তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ওক্তোবর ১গী অয়ুক পুং ১০ তাবদা, মরুওইবা লু-নানবগীথবক অমা পাংথোক্নবা ঐখোয় পুল্লসি।
শ্বাছ ভারত অমা শেমগৎপা হায়বসি পুম্নমক্কী থৌদাং অমনি অমসুং থবক খুদিংমক লেম্না মাঙদে। হেন্না লু-নানবা তুংলমচৎ অমা শেমগৎনবা মসিগী অফবা থবক অসি শরুক য়ারসি”।

Prime Minister's Office
PM urges citizens to join Shramdaan on Oct 1, 2023
29 SEP 2023 10:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged citizens to join the Shramdaan, a cleanliness initiative as part of Swachh Bharat on 1st October 2023 at 10 AM.
Sharing a post on X by Swachh Bharat Urban, the Prime Minister said;
“1st October at 10 AM, we come together for a pivotal cleanliness initiative.
A Swachh Bharat is a shared responsibility, and every effort counts. Join this noble endeavour to usher in a cleaner future.”