প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সিফ কৌর সমরাবু নুপীগী ৫০ মিতর ৩ পোজিসন রাইফল শুতিংদা সনাগী তক্মান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে
27 SEP 2023 8:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এসিয়ন গেম্সতা সিফ কৌর সমরাবু নুপীগী ৫০ মিতর ৩ পোজিসন রাইফল শুতিংদা সনাগী তক্মান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখি;
"@SiftSamra না এসিয়ন গেম্সকী নুপীগী ৫০ মিতর ৩ পোজিসন রাইফল শুতিংদা সনাগী তক্মান পুদুনা লাকপগীদমক হরাওবা তয়াম্বা ফোংদোকচরি। মহাক্না রেকোর্দ অমা থম্লকপা অসিনসু হেন্না নুংঙাইবা পোকহল্লি।
মহাক্না ভারত মচা খুদিংমক্কী মফমদা ইথিল ওইদুনা লৈরি। লাক্কদবা মহাক্কী তুংগী পুন্সিদা মায় পাকপা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Sift Kaur Samra on winning Gold Medal in the 50m Rifle 3 Positions Women’s shooting
27 SEP 2023 8:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sift Kaur Samra on winning Gold Medal in the 50m Rifle 3 Positions Women’s shooting at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations @SiftSamra for scripting history at the Asian Games by bringing home the prized Gold Medal in the 50m Rifle 3 Positions Women’s shooting. That she has set a record makes it even more joyous. She is an inspiration to every Indian. Best wishes for her upcoming endeavours.”